Replica montre Bell & Ross BR 05 avis

montre de luxe Bell & Ross BR 05 Replique montre avis

Replica montre Bell & Ross BR 05 avis
Replica montre Bell & Ross BR 05 avis

Bell & Ross heeft een nieuw horlogemodel uitgebracht genaamd de BR 05 in een keur aan schone, minimalistische kleuren. De opvallende functie is een naadloos ontwerp waarbij de armband en kast samenkomen als een eenheid voor een uniforme, moderne esthetiek, evenals een geïntegreerde kast.

De Bell & Ross BR 05 kanaliseert de geometrische basis van Bell & Ross door zijn afgeronde vierkante behuizing, die een rond gezicht binnen de bezel heeft. Het geïntegreerde ontwerp is een archetype Bell & Ross-look, die definitie en een unieke stijl aan het horloge geeft, omdat de eerste link deel uitmaakt van de behuizing in een knipoog naar uurwerken uit de jaren 1970.

Bell & Ross hebben de 40 mm kast afgewerkt met hoekige randen in satijnmetaal voor een eigentijdse uitstraling, waarbij lijnen worden geproduceerd die volledig vlak zijn. Afgezien van een gemengde gepolijste en satijnen armband, heeft het label ook de BR 05 gemaakt met rubberen banden. Er is ook een gelimiteerde ‘Skeleton’-editie van 500 beschikbaar, die zijn naam heeft gekregen vanwege de zichtbare beweging van het kaliber BR-CAL.322.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *